Op zaterdag 22 juni is Marleen Dijkdrent van In-Kleur bij Oogstwold te gast met haar project Onder. Aards. Bestaan. Dit is een kunstproject over het verweven zijn met het onderaardse. Interactieve kunst waar alles draait om beleven en voelen! “Hoe diep gaat het leven? Zijn wij nog verweven? Hoe verhouden wij ons tot het onderaards bestaan?”

Wat als kunst en koken samen komen, wat als de bodem onder je voeten de hoofdrol speelt. Wat als alles verweven raakt? Kom jij proeven van de kunst?

Wat kan je verwachten?

Oogstwold staat voor een duurzamere en toekomstbestendige aanpak van gastronomie waarbij voor een groot deel geoogst wordt uit eigen voedselbos. Een voedselbos triggert je creativiteit met koken, omdat er zoveel groeit waarvan je zelf nog niet bedacht had dat iets überhaupt kan. Alle planten die er staan zijn interessant, of het nou kruiden, bloemen of "onkruid" is. Dat maakt het een feestje voor je creatieve brein en dat maakt dat je dat ook op het bord weer terugziet.

Om te laten zien dat alles met elkaar verweven is, letterlijk en figuurlijk laten we kunst en koken samen komen tijden Proef Kunst! De wereld onder je voeten staat centraal. Wat leeft daar allemaal en hoe is alles verbonden.

Wij nodigen je uit om mee te weven en zo verbonden te raken met het landschap en met de aarde onder je voeten. Welke verbindingen zijn er? We laten je ervaren, voelen, beleven en proeven aan de hand van het kunstproject Onder. Aards. Bestaan. Naast een route door het voedselbos, waarin je zelf verweven mag raken met de kunst van Marleen, serveren wij diverse kleine hapjes, waar de wereld van schimmels en fermentatie centraal staat. Alles is verweven, de grond onder onze voeten, de kunst en het eten. Wil jij deze bijzondere kunst & eetroute beleven? Laat jij je verweven?

Wat: Proef Kunst!

Waar: Oogstwold (Ekamperweg 1a, Oostwold (gem. Oldambt)

Wanneer: zaterdag 22 juni

Tijd: van 14.00 tot ongeveer 16.30 

Kosten: 29,50 (incl. welkomstdrankje en verschillende kleine hapjes)

Tickets enkel vooraf en online beschikbaar via Oogstwold.

Locatie

Locatie
Oogstwold
Ekamperweg 1a
9682 VH Oostwold
Groningen

Contact

Oogstwold

oogstwold@gmail.com

www.oogstwold.nl

Ekamperweg 1a
9682 VH Oostwold (gem. Oldambt)
Groningen

Details

Naam event
Proef Kunst!
Datum
za 22 juni 2024 14:00 – 16:30
Locatie
Oogstwold
Ekamperweg 1a
9682 VH Oostwold
Groningen
Thema
De toekomst van ons voedsel, De weg van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals
Toegang
29,50 euro via online ticket

Aan agenda toevoegen

Oogstwold

Oogstwold, een gastronomisch voedselbos waar gastronomie, educatie en recreatie samenkomen in Oostwold. Een groene oase vol eetbare bomen, struiken en bloemen. Waar regelmatig activiteiten in de vorm van rondleidingen en workshops in combinatie met een lunch of diner worden georganiseerd.  Oogstwold staat voor een duurzamere en toekomstbestendige aanpak van gastronomie waarbij voor een groot deel geoogst wordt uit eigen voedselbos. Een voedselbos triggert je creativiteit met koken, omdat er zoveel groeit waarvan je zelf nog niet bedacht had dat iets überhaupt kan. Alle planten die er staan zijn interessant, of het nou kruiden, bloemen of "onkruid" is. Dat maakt het een feestje voor je creatieve brein en dat maakt dat je dat ook op het bord weer terugziet.