Dit jaar organiseren wij voor de tweede keer de Beemster Tulpen fair maar dit jaar pakken wij nog groter uit.
*Kom op zaterdag 20 april bij Kaasboerderij Groot om foto's te maken van en tussen de tulpen. Knuffel met de kalfjes en misschien kan nog lammetjes zien. Natuurlijk kan je niet vertrekken zonder een stuk echte Beemster boerenkaas te hebben geproefd en gekocht en staat de De Beemsterling er ook met tulpen en leuke souveniertjes uit de Beemster.
*Op zondag 21 april ben je welkom bij Nicolaas Hoeve Beemster. Vanuit de boerderij stap je op voor een onvergetelijke tractor tocht naar de tulpenvelden waar je zelf een bos tulpen mag plukken! Natuurlijk zijn er op de boerderij meer activiteiten en kan je ook lokale streekproducten kopen in de boerderijwinkel.
#Wil je echt iets bijzonders beleven? Maak dan de Keyserklim en bewonder de tulpenvelden van bovenaf. Alleen op zaterdag 20 april van 12.00 tot 16.00 uur.
Kom zoveel mogelijk op de fiets i.v.m. eventuele drukte en parkeren.
Let op dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de boeren en telers met respect voor de tulpen en het land. Ga niet zelf zonder toestemming het land op en maak het werk van de boeren niet stuk.

Locatie

Locatie
Kaasboerderij Groot (zaterdag) en Nicolaashoeve (zondag)
Middenweg 192b
1462 HM Middenbeemster
Noord-Holland

Details

Naam event
Beemster Tulpen Fair
Datum
za 20 – zo 21 april 2024
Locatie
Kaasboerderij Groot (zaterdag) en Nicolaashoeve (zondag)
Middenweg 192b
1462 HM Middenbeemster
Noord-Holland
Thema
De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
divers

Aan agenda toevoegen

Beemster Food Week

De vruchtbare grond in De Beemster, met een specifieke zilte smaak, zorgt ervoor dat er (h)eerlijke streekproducten verbouwd en gemaakt kunnen worden. Deze willen we graag tijdens de Beemster Food Week aan de bezoekers laten zien en proeven. In samenwerking met gemeente Beemster & Purmerend, Beemster ondernemers en VISIT Beemster zetten we de Beemster Streekproducten op de kaart. ONTDEK de parels van De Beemster PROEF de liefde en passie GENIET van de (h)eerlijke smaken  BELEEF De Beemster Streekproducten