Wilt u met een klas gaan koken? Maak dan gebruik van het lesmateriaal van Kok in de Klas 2024. Er zijn twee opties:

  • De les wordt gegeven door een professionele kok.
  • De les wordt gegeven door een leerkracht. 

Het bijbehorende lesmateriaal bestaat uit een kwartetspel voor de leerlingen, het recept, een handleiding voor de kok en/of de leraar en een voorbeeld video. Alles is gratis beschikbaar op www.voedseleducatie.nl. Ga naar aabod>lespakket>Kok in de klas.

In de kookvideo legt kok en kookboekenschrijver Ramon Beuk stap voor stap, aan de leerlingen, uit hoe je het gerecht maakt. Het gerecht van 2024 is de Olé Tabouleh. 

Doe mee en ervaar zelf hoe leuk het is om met een groep kinderen te gaan koken! 

Kijk voor meer info op www.kokindeklas.nl. Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Smaaklessen. In september komt er een actie met vouchers voor gratis boodschappen!

Locatie

Locatie
Online

Contact

Kok in de Klas / Smaaklessen

smaaklessen@wur.nl

0317-485966

www.smaaklessen.nl

Droevendaalsesteeg 4
6708 PB Wageningen
Gelderland

Details

Naam event
Kookles in de Klas
Datum
ma 26 februari 2024 12:00 – 13:00
Locatie
Online
Thema
Gezonde Leefstijl
Doelgroep
Kinderen
Toegang
Vrij

Aan agenda toevoegen

Kok in de Klas / Smaaklessen

Smaaklessen voor op school én thuis! Smaaklessen is hét gratis les-programma over eten voor groep 1 t/m 8. Door te proeven, ruiken, horen, voelen en te kijken verkennen kinderen hun eten. Door Smaaklessen krijgen kinderen flink wat kennis over eten én ervaring met gezond en duurzaam eten. www.smaaklessen.nl Smaakwereld: Hoe komt een vis in de supermarkt terecht? In welk drankje zitten de meeste suikerklontjes? Ontdek het in de Smaakwereld! De Smaakwereld is een interactieve klikplaat, met leuke activiteiten over voeding voor thuis. www.smaakwereld.nl