Dutch Food Week 2022: doe mee als partner

Dutch Food Week, een initiatief van de Topsector Agri&Food, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 15 oktober. Het bruist dan in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel en wij vertellen dan het verhaal van grond tot mond. Voor de achtste keer vindt Dutch Food Week (#DFW2022) plaats. Heb je interesse in een partnership? Neem dan contact met ons op!

Gezondheid, duurzaamheid & goed leven

In de editie 2022 brengen we de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs zetten we gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights. Samen en gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Dutch Food Week stimuleert het delen van kennis met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

Neem contact op met de organisatie

Wil je je ook aanmelden voor Dutch Food Week 2022 of wil je contact met de organisatie? We nodigen bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen uit om mee te doen met hun eigen event. Neem contact met ons op!

Bekijk alle Dutch Food Week TV-items!