Symposium omtrent de laatste onderzoeksresultaten, trends, kennis- en marktontwikkelingen rondom voeding voor de jeugd. Voor onderzoekers, ondernemers, de overheid en het onderwijs.

Een dag vol nieuwe inzichten en ruimte voor interactie. Ontdek samen met ons wat er allemaal mogelijk is voor de jonge generatie op het gebied van voeding. Een inspirerende dag geleid door dagvoorzitter Merel van Dorp. Frans Folkvord zal de dag aftrappen met een lezing over hoe marketing de consumptie van ongezonde voeding kan verminderen. Daarnaast zullen er diverse workshoprondes gehouden worden met uiteenlopende onderwerpen op het gebied van jeugd en voeding.

Een gedetailleerde planning volgt snel.

Dat smaakt naar meer! Noteer 10 oktober dan ook alvast in je agenda.

Locatie

Locatie
Brightlands Campus Greenport Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ VENLO Venlo
Limburg

Details

Naam event
Just Eat It
Datum
do 10 oktober 2024
Locatie
Brightlands Campus Greenport Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ VENLO Venlo
Limburg
Thema
De toekomst van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Professionals

Aan agenda toevoegen

Brightlands Campus Greenport Venlo

Op Brightlands Campus Greenport Venlo werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie. Met meer inzicht in de impact van voeding op gezondheid en de beleving van voeding. Met nieuwe manieren van kweken en telen voor een hogere voedingswaarde en opbrengst. Met duurzame productiemethoden richting een circulaire economie. Zo maken wij gezonde en veilige voeding voor iedereen bereikbaar.