Naast de prachtige tulpenvelden, die zich in de hele Flevopolder bevinden, is er ook een Tulpen Kunst Route in het centrum van Dronten.

Flevofood werkt hard om stad en platteland te verbinden. Immers, als je als consument weet waar je producten vandaan komen, kan je beter je voedselkeuzes maken. En omdat alles kraakvers is, is het nog lekkerder ook!

Op de markt komen de verschillende vormen van agrarische productie tot uiting. Zo zullen er kramen staan met o.a. groente, fruit, eieren, zuivel, sappen, vlees en meel. Daarnaast is er ook een curiosamarkt en een activiteit voor kinderen.

Flevofood werkt hiervoor samen met Tulpenroute, Team Agro, Kom Bij De Boer, Winkeliersvereniging Dronten, Visit Flevoland en gemeente Dronten.

Deze boerenmarkt is een eerste pilot, die bij succes vaker georganiseerd zal worden. Er is al belangstelling uit diverse andere gemeenten in Flevoland om de Boerenmarkt ook te organiseren.

Locatie

Locatie
Centrum Dronten
Havenplein 1
8254 KV Dronten
Flevoland

Details

Naam event
Boerenmarkt Dronten
Datum
za 13 april 2024 10:00 – 16:00
Locatie
Centrum Dronten
Havenplein 1
8254 KV Dronten
Flevoland
Thema
Jong ondernemerschap, De weg van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen

Aan agenda toevoegen

Flevofood

Wij zijn een netwerkvereniging van en voor Flevolandse voedselbedrijven. Bedrijven, letterlijk en figuurlijk geworteld in de polder. Onze veelzijdige leden zijn actief in de landbouw, verwerking, logistiek, handel, horeca, catering en retail. Samen vormen we een krachtige regionale voedselketen. De bedrijven binnen de Vereniging Flevofood werken onderling nauw samen en zoeken samenwerkingsverbanden met een groot aantal partners zoals overheden, financiële en kennisinstellingen.