Het jaarlijkse evenement van en voor de voedingsmiddelensector waar elkaar ontmoeten en verbinding zoeken centraal staan. Dit jaar heeft ons laten zien dat bepaalde zekerheden, zoals bijvoorbeeld de beschikbaarheid van betaalbare energie en grondstoffen, lang niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Maar ook regelgeving, uitdagingen in toeleveringsketens en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op diverse vlakken maken dat we als sector voor de opgave staan om de juiste keuzes te maken en durven te veranderen.

Tijdens het plenaire programma gaat dagvoorzitter Sacha de Boer in gesprek met prominente sprekers over dit onderwerp. Zo geeft Kadir van Lohuizen, internationaal befaamd documentairefotograaf en maker van de film "De Voedsel BV" uitgezonden op Tegenlicht, zijn blik op de internationale en Nederlandse voedselketen met alle mooie aspecten, maar ook zijn bedenkingen en uitdagingen voor een duurzame toekomst. Mart de Kruif, voormalig luitenant-generaal van de Koninklijke Landmacht en voerde onder andere het commando tijdens de Afghanistan missie, deelt zijn inzichten en ideeën over leiderschap in turbulente tijden en leert de aanwezigen hoe dit toe te passen in de eigen organisatie en de omgeving. 

Na afloop van het plenaire programma bent u van harte uitgenodigd om na te praten tijdens onze netwerkborrel. 

Locatie

Locatie
EXPO Greater Amsterdam
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Noord-Holland

Details

Naam event
FNLI Jaarbijeenkomst 2023
Datum
do 12 oktober 2023 15:15 – 18:30
Locatie
EXPO Greater Amsterdam
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Noord-Holland
Thema
De makers van ons voedsel
Doelgroep
Professionals
Toegang
Voor genodigden

Aan agenda toevoegen

FNLI

De Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) is de koepelorganisatie en belangenbehartiger voor verwerkende en importerende bedrijven en branches in de Nederlandse levensmiddelenindustrie. De FNLI vertegenwoordigt circa 450 bedrijven (multinational, midcap en mkb) en 18 brancheorganisaties.