Voor iedereen die (h)eerlijk & (bio)logisch wil koken en meer energie uit voeding wil halen

Ben je op zoek naar inspiratie voor in de keuken? Vind je het leuk om te koken maar wil je geen uren in de keuken staan? Wil je meer energie uit je voeding halen? Wil je leren koken met de groentes van het seizoen? Sluit dan aan bij deze kookworkshop.

Na een gezamenlijke kennismaking ga je lekker aan de slag met verschillende recepten die bij jou aansluiten. Nadat alle maaltijden bereidt zijn schuiven we gezamenlijk aan tafel, er kan volop geproefd worden van ieders kookkunsten. Je gaat ontdekken dat je helemaal geen uren in de keuken hoeft te staan om een voedzame maaltijd op tafel te zetten.

Natuurlijk kan een rondleiding door de Tuinderij niet ontbreken, het is prachtig om te zien waar alle groentes vandaan komen die je in je handen hebt gehad. Daarna sluiten we de dag gezamenlijk af.

Locatie

Locatie
Tuin de Es
Eind 19c
5076 TD Haaren
Noord-Brabant

Details

Naam event
Kookworkshop Koken met Groente van het Seizoen
Datum
za 14 oktober 2023 10:00 – 15:30
Locatie
Tuin de Es
Eind 19c
5076 TD Haaren
Noord-Brabant
Thema
Gezonde Leefstijl
Doelgroep
Consumenten
Toegang
€ 80,-

Aan agenda toevoegen

Tuin de Es

Tuinderij de Es is een schitterende tuinderij in Haaren waar we sinds 1981 biologische groente telen. We bieden werk en dagbesteding aan mensen met dementie, met een psychiatrische aandoening en/of mensen die hun leven weer op de rit willen krijgen. Daarnaast vinden wij het gewoon heel leuk om mensen te ontvangen, met hen te eten en om van elkaar te leren. Welkom op Tuinderij de Es!