De Week Van Ons Eten maakt gebruik van cookies.
Lees hier wat dat betekent
.
Deze melding verbergen
De Week Van Ons Eten
Menu
Activiteiten
Alle activiteiten
Kick Start Show 2024
Opening Dutch Food Week
Waarde-Ring
Ontmoet de Boer Dag
Groente- en Fruitdag
Over De Week
Het team
Alle partners
DFW TV
Nieuws
Contact
Pers
Doe mee
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
De Week Van Ons Eten
Home
Profielen
De Ruiter Seeds
Volgen
Bergschenhoek, Zuid-Holland
Over
Activiteiten
3
Volgers
2
Volgend
1
Activiteiten
Filters tonen
Fields of Opportunity Event
wo 11 oktober 2023 14:30 – 18:15 (afgelopen), Naaldwijk, Zuid-Holland
5 oktober 2023
Geplaatst op 5 oktober 2023
0
Geen vind-ik-leuks
Charles C. Mann treedt zelf op als keynote speaker en panelist! Programma: 14:30 Inloop 15:00 Opening remarks en quiz 15:15 Keynote speech door Charles C. Mann 15:45 Bijdragen en paneldiscussie door:…
Lees meer
Openingsmarkt - Weet Wat Je Eet
vr 6 oktober 2023 12:30 – 17:30 (afgelopen), Arnhem, Gelderland
28 september 2023
Geplaatst op 28 september 2023
0
Geen vind-ik-leuks
Weet je hoe tomaten en komkommers groeien en hoeveel tomatenrassen er zijn? Wel eens paprika ijs geproeft? Kom het allemaal te weten tijdens de Openingsmarkt.
Lees meer
Zoveel tomaten, zoveel smaken!
30 mei 2022
Geplaatst op 30 mei 2022
1
1 vind-ik-leuk
Als je in de supermarkt staat, lijken alle tomaten erg op elkaar! De ‘Flavor Box’ helpt consumenten de tomaat te kiezen met voor hen de juiste smaak. Op deze manier hoopt Bayer's groentezadenbedrijf…
Lees meer
Verfijnen
Berichten
Alle berichten
Events
Nieuws
Datum
Locatie
Alle locaties
Online
Landelijk
Zoeken op provincie
Provincie
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland
Zoeken op afstand
Woonplaats of postcode
Zoeken
Maximale afstand
0 kilometer
5 kilometer
10 kilometer
15 kilometer
25 kilometer
40 kilometer
Thema
Alle thema's
De toekomst van ons voedsel
Jong ondernemerschap
De weg van ons voedsel
Gezonde Leefstijl
De makers van ons voedsel
Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Alle doelgroepen
Consumenten
Kinderen
Professionals
Studenten
De partners van
De Week van Ons Eten
Terug naar boven