Vanuit JOGG maken we van de gezonde keuze de makkelijke keuze. Dit kan je de gehele middag bij JOGG ervaren. 

JOGG maakt de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder. Daardoor groeit onze jeugd op tot een gezonde generatie.

Een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd. JOGG Arnhem, uitgevoerd door Sportbedrijf Arnhem, doen we dat in de omgevingen school, buurt, sport en thuis van kinderen en jongeren. Dit doen we samen met lokale partners, zoals Skillztogrow en Vitanos. 

Samen maken we gezond gewoon door samen in beweging te komen en het proeven van gezonde voeding. 

Locatie

Locatie
Rondom de Eusebiuskerk
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
Gelderland

Details

Naam event
Openingsmarkt - Weet Wat Je Eet
Datum
vr 6 oktober 2023 12:30 – 17:30
Locatie
Rondom de Eusebiuskerk
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
Gelderland
Thema
Gezonde Leefstijl
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
gratis

Aan agenda toevoegen

Sportbedrijf Arnhem

Sportbedrijf Arnhem - Als het om sport, bewegen en vitaliteit gaat! We helpen mensen om een leven lang zo actief en gezond mogelijk te blijven. De JOGG (Arnhem)-aanpak is een lokale, integrale en duurzame aanpak gericht op kinderen en jongeren van 0 tot 19 jaar en hun leefomgeving: ouders, school, buurt, sport, vrije tijd, werk en media. Met de JOGG-aanpak zetten lokale samenwerkingen tussen private en publieke partijen zich in voor een gezondere leefstijl onder kinderen en jongeren. Door onder andere gezondere sport- en schoolkantines zorgen we voor een structurele aanpassing. Beetje bij beetje wordt de omgeving veranderd: de gezonde keuze wordt de makkelijke keuze.