Voedseltransitie op je bord

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Aeres Hogeschool Wageningen

Datum

10/10/2019

Tijd

15:00 - 16:30

Beschrijving

Volg de openbare les ‘Voedseltransitie op je bord’ bij Aeres Hogeschool Wageningen. Na de les kunnen de deelnemers hapjes proeven die onze studenten hebben gemaakt met zelf meegebrachte ingrediënten.

Wat is voedseltransitie?

Deze term staat voor ‘een radicale en onomkeerbare omslag naar een ander voedselsysteem’. Met onze huidige manieren van voedsel produceren en consumeren lopen we tegen grenzen aan. Heel veel mensen willen wel duurzamer en gezonder eten, maar de veranderingen gaan traag. Hoe komt dit? In deze openbare les staan de volgende vragen centraal: Hoe verloopt een transitie en welke veranderingen zijn nodig bij de omslag naar een nieuw voedselsysteem? Wat kunnen wij zelf doen?

Kaart wordt geladen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen rondom Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina