Themadag Jong Leren Eten 2019: Voorkom voedselverspilling!

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Nederlands Openlucht Museum

Datum

09/10/2019

Tijd

12:00 - 17:00

Toegang

Op inschrijving

Beschrijving

Samen werken aan minder voedselverspilling; doet u mee?

Ieder jaar verspillen Europeanen gemiddeld 173 kilo voedsel per persoon. Hoe komt dit, waarom is het zo moeilijk om dit getal omlaag te krijgen en wat kunnen we er (zelf) aan doen? Deze landelijke themabijeenkomst staat daarom in het teken van voedselverspilling. U bent van harte uitgenodigd om hier bij te zijn!

Voor wie?

Leerkrachten van de basis-, voortgezet onderwijs en MBO
Ondernemers: aanbieders, producenten, tussenhandelaren, cateraars
Beleidsmedewerkers binnen de gemeentelijke en provinciale overheden.

Programma
12.00 – 13.00: ontvangst met vegetarische/veganistische lunch
13.00 – 13.10: welkomstwoord door de stad Arnhem
13.10 – 14.00: inspiratiedeel met diverse sprekers
14.00 – 14.30: wandeling naar workshops ( inclusief korte koffiepauze)
14.30 – 15.30: workshops
15.30 – 15.45: terugwandelen naar plenaire ruimte
15.45 – 16.15:  afsluiting: onze jongeren Trendwatchers rapporteren over wat hen opviel deze dag. Daarna een drankje en bijzonder hapje.
16.15 – 17.00: bezoek tentoonstelling ‘Gruwelijk Lekker’
17.00             : einde van de middag.

Meer informatie over het programma, de workshops én de inschrijvingslink vindt u op de website van Jong Leren Eten.

Kaart wordt geladen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen rondom Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina