Peer op je brood

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Stichting Fruithof

Datum

09/10/2019

Tijd

10:00 - 16:00

Beschrijving

Studenten van de opleiding Food, Life & Innovation van Terra gaan op het terrein van de Fruithof aan de hand van casussen kennis maken met verschillende producten. Van deze producten worden combinaties gemaakt en verwerkt tot heerlijke gerechten.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur aankomst in Frederiksoord
Tot 10.15 koffie en thee ontvangst
10.15 Casus uitleg door Voorzitter Stichting de Fruithof, Marien, opdrachtverstrekking
10.30 Verdelen teams per onderdeel; Ren je Rot werkvorm; vijf opdrachten, vijf teams
10.40 Rondleiding over de fruithof, belevingspad
11.15 Fruit persen met de sappers
12.00 Lunch met boekweit crêpes, brood en sappen
12.30 Patrick Harms, Dubbel Drents Bakker komt workshop Brood en Fruit; Peer op je Brood verzorgen; Desem maken van fruit, feestbrood bakken, Brood met veldbonenmeel en koolzaadolie
14.15 Korte uitleg over veldbonen en koolzaadolie
14.30 Broden in de ovens
15.30 Proefpanel; hoe smaakt wat we gemaakt hebben; studenten, vrijwilligers en genodigden
16.00 uur afronden en naar huis

Kaart niet beschikbaar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Agri Food Talks is voor iedereen die aan het werk is voor DAFW (Dutch Food Week). Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina