Educatieboeren openen hun deuren tijdens Dutch Food Week

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Nederland

Datum

05/10/2019 - 16/10/2019

Tijd

Hele dag

Toegang

Wisselt per evenement

Beschrijving

Van zaterdag 5 tot en met woensdag 16 oktober staat Dutch Food Week met het motto ‘Wat eten we?’ weer op de kalender. Tijdens Dutch Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel. Veel educatieboeren organiseren tijdens deze week extra activiteiten, zoals boerderijlessen, open dagen en excursies. Een mooie kans om samen met je klas eens kijkje te gaan nemen op een van deze prachtige educatieboerderijen.

Lijkt zo’n boerderijbezoek jou ook zo leuk? Kijk dan op deze pagina waar een activiteit bij jou in de buurt georganiseerd wordt. Iedere week komen er nieuwe activiteiten bij, dus houdt de website in de gaten om geen van deze mooie activiteiten mis te lopen. Op deze website zie je welke boeren meedoen.

Kaart wordt geladen...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de opbouw van Dutch Food Week 2020

De nieuwsbrief is er voor iedereen die betrokken wil zijn bij de totstandkoming van Dutch Food Week. Schrijf je hier in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina