*Dutch Food Week Masterclass

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Nederland

Datum

05/10/2019 - 16/10/2019

Tijd

Hele dag

Beschrijving

Tijdens de Dutch Food Week Masterclass delen enthousiaste en trotse makers van ons eten hun kennis en kunde over ons voedsel met de jonge generatie van onze samenleving. Hiermee creëren we op grote schaal aandacht voor de vraag ‘wat eten we?’ en stimuleren we bewustwording over deze vraag onder jongeren.

Deelnemen aan de Dutch Food Week Masterclass?
Het idee is simpel. Je maakt slechts een uur van je tijd vrij om voor de klas te staan en iets te vertellen over jouw product, productieproces of de sector. Jij geeft zelf invulling aan deze masterclass. Je plant de masterclass in bij een klas en school naar keuze tussen 5 en 16 oktober en meld je masterclass aan op deze website. Na afloop van jouw masterclass maak je een foto met de klas en deel je deze op social media via #dfwmasterclass. Zo draag je bij aan de Dutch Food Week Masterclass en maak je met alle andere masterclassdocenten in Nederland deel uit van de grootste masterclass van Nederland!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op via info@dutchfoodweek.nl. We willen je graag helpen met je vragen over deelname aan de Dutch Food Week Masterclass.

Website

Download

iCal | Google Calendar

Kaart wordt geladen...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de opbouw van Dutch Food Week 2020

De nieuwsbrief is er voor iedereen die betrokken wil zijn bij de totstandkoming van Dutch Food Week. Schrijf je hier in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina