Dutch Agri Food Week 2018 groter dan ooit

28 augustus 2018

Events door heel Nederland markeren de start van de week  

Het programma van de vierde editie van Dutch Agri Food Week (DAFW) is bekendgemaakt. De week is in vier jaar tijd uitgegroeid tot het grootste agrifood evenement van Nederland met 300 partners en 175 events op meer dan 1000 locaties. Verschillende grote activiteiten op 5 oktober markeren de start van DAFW. Het grote publiek is welkom bij de Grootste Groentekraam in Den Haag, professionals bezoeken het business event Tomorrow’s Food van Brightlands Campus Greenport Venlo.

Tijdens het publieksevent de Grootste Groentekraam, een 200 meter lange marktkraam gevuld met duizenden kilo’s groenten, ontmoeten bezoekers telers van Albert Heijn uit heel Nederland die zelf hun verse groenten aanbieden. Marit van Egmond, directeur Albert Heijn, is aanwezig tijdens de aftrap in Den Haag.

Startevents door heel Nederland
Op 5 oktober organiseert Brightlands Campus Greenport Venlo, ook een van de partners van DAFW, voor agrifood-professionals het business event Tomorrow’s Food. Daar krijgt men antwoord op de vraag: hoe zorgen we er met elkaar voor dat er in de toekomst voldoende veilig en gezond voedsel is voor iedereen? Andere opties zijn de Frisian Foodture in Friesland, het Kindermenu 2.0 in Drenthe en de opening van de Zeeuwse editie van #DAFW18.

Ruim 1000 locaties
Het programma van DAFW is interessant voor een breed publiek: van jong tot oud en van agrifood-professional tot consument. Gezamenlijk zetten deelnemers de spotlight op de wereld van agri, tuinbouw en food. Op ruim 1000 locaties in heel Nederland kan men een kijkje komen nemen bij de ondernemer, boer, wetenschapper en student die zorg dragen voor ons dagelijks eten en het toekomstige voedselsysteem.

Bekijk het hele programma hier.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen rondom Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina