Nieuws

Lees op deze pagina al het laatste nieuws rondom Dutch Food Week:

17 oktober 2019

Dutch Food Week draagt bij aan een betere waardering van de hele voedselketen

De vraag ‘Wat eten we?’ stond tijdens Dutch Food Week 2019 centraal op ruim 1000 locaties door heel Nederland. Een belangrijke vraag in een tijd waarin de voedselsector voor vernieuwing en verandering staat. Dutch Food Week brengt het publiek dichtbij de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer, om iedereen te laten zien hoe zij werken aan de ontwikkeling, productie en distributie van ons voedsel. Voorzitter Dutch Food Week Aalt Dijkhuizen: ‘Het doel is om bij te dragen aan een betere waardering van de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer’

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de opbouw van Dutch Food Week 2020

De nieuwsbrief is er voor iedereen die betrokken wil zijn bij de totstandkoming van Dutch Food Week. Schrijf je hier in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina