Dutch Food Week Masterclass

Tijdens de Dutch Food Week Masterclass delen enthousiaste en trotse makers van ons eten hun kennis en kunde over ons voedsel met de jonge generatie van onze samenleving. Hiermee creëren we op grote schaal aandacht voor de vraag ‘wat eten we?’ en stimuleren we bewustwording over deze vraag onder jongeren.

Deelnemen aan de Dutch Food Week Masterclass

Het idee is simpel. Je maakt slechts een uur van je tijd vrij om voor de klas te staan en iets te vertellen over jouw product, productieproces of de sector. Jij geeft zelf invulling aan deze masterclass. Je organiseert de Dutch Food Week Masterclass bij een klas en school naar eigen keuze tussen 5 en 16 oktober en meldt een masterclass aan op deze website. Na afloop van jouw masterclass maak je een foto met de klas en deel je deze op social media via #dfwmasterclass. Zo draag je bij aan de Dutch Food Week Masterclass en maak je met alle andere masterclassdocenten in Nederland deel uit van de grootste masterclass van Nederland!

Ben je enthousiast en wil je graag meedoen? Meld je hieronder dan aan voor Dutch Food Week Masterclass!

Dutch Food Week Masterclass | Doe mee!

  • Over de Masterclass

 

Verificatie


Q&A

Hoe meld ik me aan voor de Dutch Food Week Masterclass?
Hierboven meld jij je aan voor de Dutch Food Week Masterclass. In het inschrijfformulier vragen wij je om enkele gegevens en geef jij aan waar en wanneer jij je masterclass geeft. Het is dus belangrijk om voor jouw aanmelding te weten waar en wanneer jij een masterclass geeft en om dit met de school afgestemd te hebben.

Hoe bereid ik me voor op de Dutch Food Week Masterclass?
Indien jij je hebt aangemeld ontvang je een presentatietemplate voor het geven van een Dutch Food Week Masterclass . Deze kun je naar eigen invulling aanvullen. Je bent volledig vrij om jouw verhaal te vertellen.

Waar vind ik een klas?
Het is de bedoeling dat jij in je eigen omgeving op zoek gaat naar een school en klas waar jij je Dutch Food Week Masterclass kunt geven. Dit kan de klas zijn van je kind, neef, nicht, buurmeisje, of simpelweg een school bij jou in de buurt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen van de masterclass en bent vrij om een tijd en datum te kiezen binnen 5 t/m 16 oktober.

Wat kost het?
Deelnemen aan de Dutch Food Week Masterclass is gratis.

Wat levert het op?
Door het delen van jouw verhaal draag je kennis over aan de jonge generatie van Nederland.

Ik heb me aangemeld en dan?
Je ontvangt een mail met de bevestiging van aanmelding. Tevens ontvang je een mail met de presentatietemplate. Je geeft op de aangegeven datum en locatie een Dutch Food Week Masterclass. Aan het eind van de Dutch Food Week Masterclass maak je een foto met de leerlingen die je kunt delen op jouw socialmedia kanalen met de hashtag: #DFWMasterclass. (I.v.m. de privacy wetgeving dient dit afgestemd te worden met de school.)

Wat vertel ik in de Dutch Food Week Masterclass?
Je kunt inspiratie voor je onderwerp halen uit de vraag ‘wat eten we’. Het is de bedoeling dat je zelf bedenkt welk verhaal jij graag wilt vertellen in de Dutch Food Week Masterclass, zolang het iets te maken heeft met voeding, voedselproductie en innovatie.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het geven van een Dutch Food Week Masterclass?
Voor het geven van een Dutch Food Week Masterclass ben je ongeveer twee uur kwijt: een uur voor het zoeken van een klas en het voorbereiden van jouw verhaal en een uur voor het geven van de Dutch Food Week Masterclass.

Met wie kan ik contact opnemen voor vragen?
Heb je nog vragen?
Neem dan contact op via info@dutchfoodweek.nl. We willen je graag helpen met je vragen over deelname aan de Dutch Food Week Masterclass.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen rondom Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina