Dutch Food Week opent dit jaar op vrijdagmiddag 7 oktober met 'Voorproeven op de Markt!' in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Boeren, tuinders, telers, vissers en organisaties gaan daar het gesprek aan met het publiek om de verbinding tussen boer en burger te versterken. 

Op de Bossche markt gaan genodigden en voorbijgangers voorproeven van Dutch Food Week 2022. Je ontmoet boeren, telers, tuinders en vissers, gaat in gesprek met presentator Jochem van Gelder over gezond en lekker eten, proeft een geitenmelk-ijsje, doet mee met een smaaktest van tomaten en maakt kennis met tal van innovatieve, educatieve en traditionele (food)concepten. Er worden kookdemonstraties, proeverijen en een speurtocht georganiseerd door #DFW2022-partners.

Deelnemers en activiteiten van 'Voorproeven op de Markt'

Locatie

Locatie
Bossche Markt
Noord-Brabant

Details

Naam event
Voorproeven op de Markt
Datum
vr 7 oktober 2022 13:30 – 17:30
Locatie
Bossche Markt
Noord-Brabant
Thema
De toekomst van ons voedsel, De weg van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten
Toegang
Vrij toegankelijk

Aan agenda toevoegen

Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week, dit jaar van 9 t/m 16 oktober, delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.