Dutch Food Week Altena komt eraan! Van 8 tot 15 oktober bruist de gemeente Altena van de activiteiten die alles te maken hebben met jouw maaltijd van morgen: lokaal geproduceerd, gezond en duurzaam.

Dutch Food Week Altena brengt ondernemers, bedrijven, organisaties, scholen en inwoners met elkaar in contact. Doe jij mee? Bedenk een activiteit, kies je doelgroep en laat zien hoe jij aan de maaltijd van morgen werkt.

Op 4 juli 2022 van 19.30-21.30 ben je van harte welkom bij de kick-off van de Dutch Food Week. Samen maken we de foodweek in Altena een nog groter succes dan vorig jaar!

Heb jij al een leuke activiteit bedacht? Schrijf die dan tijdens de kick-off gelijk in. Heb je een idee voor een activiteit, maar geen idee waar je moet beginnen? Dan staat Team Dutch Food Week Altena voor je klaar om mee te denken en je te helpen bij de inschrijving.

KOM OOK EN MELD JE AAN

We vinden het fijn om te weten hoeveel personen er aanwezig zijn. Meld je je van tevoren even aan? Tot ziens op 4 juli. 

Kun je 4 juli niet aanwezig zijn maar wil je wel een activiteit organiseren tijdens Dutch Food Week Altena 2022? Neem dan contact op met het team Dutch Food Week van de gemeente Altena.

Locatie

Locatie
Gemeentehuis Almkerk
Sportlaan 170
4286 ET Almkerk
Noord-Brabant

Contact

Dutch Food Week Altena

dutchfoodweekaltena@gemeentealtena.nl

www.gemeentealtena.nl/ondernemen/programma-circulair-voedselsysteem

Sportlaan 170
4286 ET Almkerk
Noord-Brabant

Details

Naam event
Kick-off Dutch Food Week Altena
Datum
ma 4 juli 2022 19:30 – 21:30
Locatie
Gemeentehuis Almkerk
Sportlaan 170
4286 ET Almkerk
Noord-Brabant
Doelgroep
Professionals
Toegang
Vrije toegang, wel vooraf aanmelden

Aan agenda toevoegen

Dutch Food Week Altena

Na het succes van Dutch Food Week Altena in 2021, organiseren we het, met veel plezier, wederom in 2022. Want ook jij wil toch proeven, ruiken en voelen waar jouw maaltijd van morgen vandaan komt? Gewoon lokaal, bij jou uit Altena. Tijdens deze editie van de Dutch Food Week Altena kun je weer tal van boeiende activiteiten bezoeken. Denk aan rondleidingen, workshops, proeverijen, masterclasses, lezingen, fiets- en wandeltochten én excursies. Neem een kijkje onder de kop activiteiten voor alles wat er tussen 8 en 15 oktober in Altena te beleven is. Ontdek waar jouw maaltijd van morgen vandaan komt. Gezond, duurzaam geteeld en geproduceerd, zonder verspilling. Wil je alle informatie over de Dutch Food Week Altena lezen? Klik dan hieronder op een van de berichten of kijk op de website van de gemeente Altena voor het complete programma dat de deelnemers van Dutch Food Week Altena hebben gemaakt voor de Maaltijd van Morgen.