Op vrijdag 29 september is de feestelijke opening van Groene sociale zaak MOES in Leeuwarden. Er is achter de schermen hard gewerkt en verbouwd en we kunnen niet wachten om de winkel te laten zien aan bezoekers.

Bij MOES kun je onder andere verse aardappelen, groente, fruit kopen, maar ook dagelijkse producten als tandpasta en toiletpapier. Onze producten zijn ongeveer slechts 70% van de normale supermarktprijzen. Het assortiment bevat hoofdzakelijk de standaard producten. Periodiek worden deze gecombineerd met een aantal seizoensgroenten.

De feestelijke opening is voor zowel jong als oud! We hebben ambachtelijke hapjes en drankjes om van te genieten. Ook zorgen we voor speciale aanbiedingen en kortingen op onze producten gedurende de dag. Bezoekers kunnen genieten van een rondleiding door onze prachtige winkel onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Locatie

Locatie
Boerderijwinkel Moes
Noordvliet 323
8921 HG Leeuwarden
Friesland

Details

Naam event
Feestelijke opening groene sociale zaak Moes
Datum
vr 29 september 2023 10:00 – 18:00
Locatie
Boerderijwinkel Moes
Noordvliet 323
8921 HG Leeuwarden
Friesland
Thema
Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten

Aan agenda toevoegen

provincie Fryslan

In Fryslân bevorderen we de verbinding tussen boeren en burgers. Zo vergroten wij de maatschappelijke waardering en bewustwording voor de landbouw en voedselvoorziening. Dit is de sector die ons eten produceert. Goed voedsel en veilig voedsel. Van een kwaliteit die ze wereldwijd waarderen. Daarbij past het bevorderen van de lokale voedselproductie en -ketens. Veel boeren werken hier al aan mee. Wij laten dit graag meer zien. Wij zijn trots op producten uit Fryslân! Samen met de Friese boeren en burgers werken we aan ons gezamenlijk doel: topvoedsel uit een rijk en vruchtbaar landschap. Daarom heeft de provincie Fryslân een actieplan opgesteld voor de komende negen jaar: de Friese Landbouwagenda 2021 - 2030.