In samenwerking met Suzie's Farm bieden wij donderdagavond 16 mei een avondvullend programma waarin ons witte goud centraal zal staan. Het keukenteam van Suzie's Farm zal de heerlijkste gerechten voor jullie bereiden met de asperge in de hoofdrol. Tussen de gangen door verteld Gert jullie graag alles wat er maar over de asperge 𝘒.𝘬.𝘒. het witte goud, dit heerlijke seizoensproduct te vertellen is. Wij bidden de weergoden om het zonnetje en een fijne temperatuur zodat we die avond droog, en met schone schoenen op het land tussen de aspergeruggen kunnen zitten.
Zie je het al voor je? Met een gezellig clubje op het land, terwijl de zon langzaam onder gaat en je geniet van de lekkerste gerechtjes onder het genot van een wijntje.. Daarnaast kom je die avond niet alleen thuis met een gevulde buik en een goed humeur, maar ook nog eens een bult nieuwe kennis. Je kan er bij zijn door te reserveren op www.suziesfarm.nl!

Locatie

Locatie
Suzies Farm
Lage Heurnseweg 35
7095 AL De Heurne
Gelderland

Details

Naam event
Belevenisdiner tussen de asperges
Datum
do 16 mei 2024 19:00 – 22:00
Locatie
Suzies Farm
Lage Heurnseweg 35
7095 AL De Heurne
Gelderland
Thema
De weg van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten
Toegang
€ 42,50 vooraf reserveren

Aan agenda toevoegen

Groentekwekerij & Landwinkel Smits

Het familiebedrijf van de familie Smits, bestaande uit een groentekwekerij en Landwinkel. Wij telen onder andere boerenkool, asperges, aardbeien, abrikozen, sier- en consumptiepompoenen. Daarnaast zijn wij de eerste telers in Nederland (op grote schaal) die de oliepompoen verbouwen voor de pitten! Pompoenpitten van eigen bodem die onder andere aan bakkers worden geleverd en omhuld in diverse smaakjes als borrelsnack onder ons merk 'met PIT'.  In onze Landwinkel staat beleving en onze streek, de Achterhoek, centraal. Met niet alleen de meest lekkere, verse producten waarbij wij streven naar kwaliteit en traceerbaarheid - wordt het echt een uitje wanneer je ook lekker een kopje koffie komt drinken.

Meer van Groentekwekerij & Landwinkel Smits

Meer bekijken